Dekkaters Nebelung


Bent u lid van Neocat en/of van de Rasclub Russen en Nebelungen? Dan kunt u gratis een advertentie van uw kater plaatsen. Geen lid, maar toch een advertentie? Dit kan ook, alleen kost het dan € 15,- per jaar. U kunt contact opnemen met het secretariaat via de contactpagina.

 

LET OP:

Bij elke (nieuwe) aanmelding bent u verplicht een bewijs te overleggen van een genetische test waarin wordt aangegeven of de kater het colourpoint gen en/of het langhaargen draagt.

 

De informatie en foto’s van de katers zijn afkomstig van de eigenaren zelf. De Rasclub neemt hiervoor geen verantwoordelijkheid. De informatie van alle katers staat op alfabetische volgorde vermeld.Nimbati's Kokoshka (29-09-2020)

 

Woonplaats: Hardinxveld Giessendam

Eigenaar: N. Sterrenburg en J. Wolf

 

Vader: Collin Des Grandes Duchesses Luxembourgeoises

Moeder: Nimbati's Imani

 

 

 

Kokoshka is een kater met een lichtblauwe vachtkleur met veel zilverglans. Zijn ogen zijn prachtig groen en zijn staart is zo mooi vol. Van karakter is hij lief en aanhankelijk. Hij mag af en toe een dekking doen gedurende dit jaar. Daarna wordt hij een huiskater.

 

Kokoshka ontvangt zowel Nebelung als Blauwe Rus of een VariantRus dames mits ze een recente FeLV/FiV test kunnen overleggen.

 

Kokoshka is zelf getest op FeLV/FiV en hij en zijn beide ouders dragen geen coulorpointgen.

 

Er wordt gewerkt met een dekcontract dat net als de stamboom aangevraagd kan worden. Let op: het gaat alleen om dekkingen in 2021

 

Contact:

 - Telefoonnummer:  0184-670050

- Email: aa.sterrenburg@planet.nl


 

Quynntaro Des Douces Nuances  (16-06-2019)

Woonplaats: Booischot (België)

Eigenaar: Annelien Scheers

 

 

Vader:    Onyx Des Sobricoon

 

Moeder: Finka Memelka

 

 

Quynn is een mooie Nebelung,  woonachtig in België. Zijn vacht is midden blauw van kleur, zijn karakter is super en hij is heel aanhankelijk.

 

 

Quynn mag af en toe  een poes (Nebelung, Blauwe Rus of VariantRus) ontvangen die net als hijzelf getest is op FelV/FiV. Quynn is zelf daarnaast ook negatief getest op HCM en PL.

 

Quynn draagt geen coulorpoint gen.

 

Wij werken met een dekcontract dat opgevraagd kan worden, evenals de stamboom van Quynn.

 

Contact:

- Telefoonnummer: 00472 592376

- E-mail: annelien008@hotmail.com

 

 

 

 

Ragnar Mawi Elf (07-11-2020)

 

Woonplaats: Den Bosch

Eigenaar: William Vermeulen

 

 

Vader: Odin de la Ferlandière

Moeder: Poesjka Mawi elf

 

Ragnar is een grote gespierde kater met een lief karakter. Hij houdt van aandacht en ligt ook graag op schoot. Zijn vacht is midden blauw en zijn ogen zijn al mooi groen aan het worden.

 

Ragnar is zelf een Blauwe Rus Variant. Af en toe mag hij een Blauwe Rus, Nebelung of Blauwe Rus Variant poes ontvangen, die net als hij is getest op Felv/Fiv

 

Ragnar draagt het langhaargen, maar geen colourpoint gen en heeft bloedgroep A.

 

Er wordt gewerkt met een dekcontract dat net als de stamboom opgevraagd kan worden.

 

Contact:

- Telefoonnummer: 06-12750596

- E-mail: catterycriddle@home.nl