Procedure Kittenbemiddeling


U bent op zoek naar een kitten

Wij werken met een aanvraagformulier, wat u hiernaast kunt vinden. Het invullen en inleveren van dit aanvraagformulier biedt geen garantie op bemiddeling.

 

De Rasclub voor Russen en Nebelungen is een rasvereniging en heeft geen gezondheidscommissie. De Rasclub voor Russen en Nebelungen kan bij bemiddeling door de Rasclub derhalve ook geen garantie geven op de gezondheid en kwaliteit van kittens en fokkers. Aangemelde kittens zijn kittens van leden van de Rasclub en het selecteren van het juiste kitten bij de juiste cattery is een zaak tussen fokker en kittenkoper.

 

Als u dit formulier inlevert zullen wij, op volgorde van aanmelding, u aanmelden bij de fokker op het moment dat er een aanmelding is van een dekking of van geboorte van kittens. De fokker neemt dan contact met u op.

 

De prijs voor de Blauwe Rus of een Nebelung ligt gemiddeld tussen de €1200 en €1400 euro. Verschil in prijs is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder of de kittens bijvoorbeeld al zijn gecastreerd/gesteriliseerd. 

 

Let op: Als een kitten minder dan €1000 euro kost kijk dan goed of je ook een stamboom krijgt.

 

 

Download
Het belang van de stamboom
Stamboom vs stamboomloos ws.pdf
Adobe Acrobat document 167.9 KB

U bent fokkerlid van Neocat en wilt kittens bemiddelen

U kunt via het formulier aan de zijkant uw kittens aanmelden. De kittenbemiddeling zal u per kitten iemand van de wachtlijst toewijzen waarmee u contact kunt opnemen. De kittenbemiddeling is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de aangeleverde gegevens door de geïnteresseerden.