Shows


Neocat organiseert jaarlijks een drietal shows. Een middelgrote show in het najaar, een Wereldshow in januari en een show georganiseerd door de rasclubs in april. De rasclub voor Russen en Nebelungen probeert daarnaast nog eens per jaar een Rasclubmiddag te organiseren.  Informatie over de shows vind u in het kopje geplande shows.

 

Onder het kopje showinformatie, vindt u diverse informatie over het showen. Zowel voor mensen die regelmatig showen, als voor mensen die nog nooit hebben geshowd, maar toch willen weten hoe het werkt.

 

Als Rasclub organiseren we jaarlijks een rasclubcompetitie. Wat het inhoudt en hoe u mee kunt doen, leest u onder het betreffende kopje. Voor de winnaar is er een prachtige rozet te verdienen!

 

Tenslotte de showuitslagen. Deze worden jaarlijks bijgehouden en gepubliceerd op onze website. Indien mogelijk uiteraard met de foto's van de winnaars!

 

Indien u vragen heeft over een show of het showen, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan via onze contactpagina of bij de informatiestand van de rasclub op de Neocat shows